Să recunoaștem, cu 70% din populație supraponderală, aproape toată lumea este în căutarea pentru metode de a pierde in greutate. Fie prin exercitarea sau dieta încercăm să atingem obiectivul de pierdere în greutate. Din acest motiv, există nenumărate metode de dieta, pierdere în greutate sfaturi, programe și produse încercarea de a ne ajuta să piardă în greutate. Eu zic să încerci, pentru că tu și eu știu prin cunoștințe personale, cele mai multe dintre ele sunt eșecuri sau prostie!

Știu că există atât de multe site-uri, articole și cărți care să ne învețe, noi metode, cum să piardă în greutate, că noi toți din umeri doar umerii noștri și spun bull… și încă o săptămână sau o lună sau un an poate trece fără a ne atinge obiectivul de pierdere în greutate. Am mai spus-o, cum despre tine? Dacă mai BS dieta iese am aruncat toate prostiile le-am acumulat în stradă și să fie difuzate peste ea cu masina mea, sta în cale pentru că nu se va opri doar pentru tine (lol). Nu știu despre tine, dar m-am săturat de rahat metode și se toarnă planuri de pierdere în greutate, care susțin utilizarea lor dieta vei pierde in greutate și de a trăi viața până la adânci bătrâneți. Ieșim de aici!

Hei e destul de drept înainte de a pierde în greutate și pentru a atinge obiectivul de pierdere în greutate trebuie să acorde o atenție la dieta ta sau aportul de calorii și de a alege metodele adecvate pentru a crește exercita rutine sau manivela până rata metabolica. Voi încerca să explic aici la cele mai bune de capacitatea mea.

Pierderea in greutate este de aproximativ mai puține calorii dacă doriți să piardă în greutate

Trebuie să mănânce mai puțin și de a exercita mai mult, perioada. Nici un plan sau metodelor vor lucra mai bine pentru tine decât de numărare de calorii. Știu doar că de proteine, grasimi si carbohidrati te, toate provin de la diferite tipuri de alimente și suplimente. Exercitiul este o mare parte din ea, dar principalul lucru este pentru tine de a controla calorii pe care le luați, în timp ce vă acorde atenție la toți acești factori și poate atinge obiectivul de pierdere în greutate, dar dacă nu acorde atenție la calorii ești filare roțile. Aveți nevoie pentru a crea un deficit între ceea ce este, trupurile voastre, rata metabolismului bazal și exercitarea faci, comparativ cu calorii pe care le luați.

În mai complicate cuvinte ai nevoie pentru a crea un deficit în aportul de calorii între ce rata metabolica bazala are nevoie pentru funcția obișnuită de corpul tău și de a utiliza în dvs. de zi cu zi normală de rutină. Dacă sunt mai inactive aveți nevoie pentru a mânca mai puține sau mai puține calorii dacă sunteți mai activ, vă puteți permite să mănânce mai mult. Corpurile voastre, metabolismul rămâne destul de consistent, pentru că folosește ceea ce are nevoie pentru a muta dvs. de sânge, de a construi sau repara celulele și de a menține dezvoltat mușchi și țesuturi. Mușchi nevoie de mai multă energie pentru a menține decât de grăsime, prin urmare, mai atletic și ești activ, cu atât mai mult puteți mânca și să mențină obiectivul de pierdere în greutate. Deci, atunci când ați mânca aceeași cantitate de calorii pe care corpul tau foloseste pentru rata metabolismului bazal și de a exercita sau de activitate numai să mențină greutatea la nivelul la care este. Creați un deficit de dieta sau de a exercita utilizați mai multe calorii decât să luați în și, folosind mai mult decât să luați în, să piardă în greutate. Dacă utilizați mai puține calorii metodele tale nu vor funcționa, dieta ta va eșua și nu va atinge obiectivul de pierdere în greutate. Așa că nu contează ce mănânci, ci cât de mult mananci.

Deci, ai nevoie să dau seama ce corpul tau foloseste pentru a menține greutatea pe care sunt acum, astfel încât să puteți, plan de dieta și de a folosi metodele necesare pentru a crea un deficit și pierde in greutate. Uita-te pentru sau Google dacă puteți, un Calculator de Calorii. Va fi capabil să introduceți informațiile dvs. și a obține o idee de calorii ar trebui să mănânci pentru corpul tau de mărime și de vârstă. Utilizarea informațiilor ca o estimare, în scopul de a pierde în greutate și de a regla aportul de calorii este necesar pentru a atinge obiectivul de pierdere în greutate. Un bun obiectiv sau țintă este de a utiliza aproximativ 20% mai puține calorii decât se spune este nivelul de calorii întreținere.

Cât de repede ar trebui să piardă în greutate?

20% deficitul am sugerat să creați daca calculat cu precizie ar trebui să fie suficient pentru persoana medie pierde aproximativ o jumătate până la două lire sterline pe săptămână și că este numai cu numărare de calorii, Acum anunț într-un plan de dieta si exercitii fizice metode, ce crezi, pot să vă atinge obiectivul de pierdere în greutate. Ascultă, mai mult de forma, sau mai multa grasime ai, mai degrabă decât musculare, cel mai mare efect de planul de dieta și exercițiu metode va avea pe tine. Nu face vreo prostie, dacă nu ați exercitat sau dieted pentru o lungă perioadă de timp, aveți nevoie pentru a vorbi cu un medic și asigurați-vă că totul este bine pentru tine să mergi mai departe cu dieta și exercițiu metode pentru a atinge obiectivul de pierdere în greutate. Ti-as spune ca o măsură de precauție, se cântărește-te o dată pe zi, dimineața pe stomacul gol și verifica progresul și dacă sunteți pierde în greutate rapid adapteze metodele și planurile în consecință. Siguranța în primul rând, amintiți-vă, aveți oameni care vor să te în jurul valorii de!

Acum ca ai lucra și de a mânca mai puține calorii, ceea ce se va întâmpla? Știi, și de îndată ce-ți spun, vei spune, desigur. Ai de gând pentru a dezvolta mai multe musculare și a scăpa de grăsime. Îți amintești că am spus că doar având musculare înseamnă corpul tau arde mai multe calorii doar pentru a-ti mentine greutatea. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a face atunci când începe să lucreze afară și de a pierde in greutate este de a oferi dumneavoastră corpul de proteine de care are nevoie pentru a menține masa musculara. Consumul de proteine în fiecare zi este necesar pentru menținerea masei musculare în timp ce pierde in greutate. Vrei să scapi de grăsime și de a menține musculare, nu? Proteine este cheia pentru menținerea țesutului muscular și a scăpa de grăsime. Proteina este cel mai nutrient de umplere, de asemenea,. Proteine va face fuller și a vă simți mai puțin foame decât carbohidrati sau grasimi. Proteinele sunt necesare pentru păstrarea pofta de mancare sau foame la un nivel puteți controla. Plus de proteine arde mai multe calorii în timp ce acesta este în curs de digerat decat grasimi sau carbohidrati. Toate alimentele utilizarea de calorii atunci când acestea sunt digerate. Cantitatea de proteine de care aveți nevoie este relevant pentru dumneavoastră de masă corporală, mușchi sau grăsime, și metodele sau dieta utilizați pentru a pierde grăsime și de a atinge obiectivul de pierdere în greutate. Utilizați cantitatea de proteine corpul tau va avea nevoie dacă ai fost la greutatea dorită. Comune alimente bogate in proteine sunt pește, ouă și carne de curcan, pui și reduceri slaba de carne rosie. Puteți găsi, de asemenea, suplimente de proteine.

Acum, un pic de controverse, ceea ce este mai bine pentru pierderea în greutate? Greutate de formare, cardio sau, ce crezi?

Nu există nici o contestă faptul că cardio arde calorii. Dacă faptul de a arde calorii la o rată mai mare decât greutatea de ridicare. Dar cred ca uita de cardio și absolut de a începe de formare în greutate. Cardio arde calorii mai repede, dar e greu pentru majoritatea oamenilor de a menține și borrrring, doar parerea mea! De asemenea, amintiți-vă că aveți nevoie pentru a face sau va face încă șase luni sau un an de acum. Aici e adevaratul meu motiv, cardio ține slabă, dar de formare în greutate se bazează masei musculare. Ce arde mai multe calorii chiar si in repaus, masa musculara. Ce este mai ușor de a face și menține în fiecare zi, de formare în greutate?

În timp ce de numărare de calorii si aportul de proteine sunt cei mai importanți factori în modul de a pierde în greutate și de a-ți realiza obiectivul de pierdere în greutate, aveți nevoie să vă amintiți pentru a obține toate necesare vitamine, minerale si nutrienti de care ai nevoie. Acesta este un alt articol la fel de importantă ca asta și o voi face dacă nu am deja, din moment ce ai citit acest articol în viitor. Asta a fost la fel de confuz pentru tine cum a fost pentru mine să pun în cuvinte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *