Postul a fost în jur de mii de ani. Este cea mai veche și unii spun că, cel mai eficient naturale de vindecare, terapie fizică, mentală și emoțională boli. Se face ceva pentru corpurile, mințile și spiritele pe care nici un alt remediu. E destul de literalmente, viața-schimbare – transformare medicina in cea mai pura forma.

Post joacă o parte este fiecare religie de pe pământ. Buddha, Iisus, Moise, Ilie și a lui Mohammed toate postit pentru a purifica trupurile și mințile. Sufiți și Esenienii ambele folosit pe scară largă. Multe culturi indigene, cum ar fi nativii Americani valoarea de post. Socrate, Platon, Galen, Aristotel, Paracelsus și Hipocrate parintele medicinei pledat cu abținerea de la mâncare și utilizate de post terapeutic.

Ai fost vreodată bolnav și pur și simplu nu a vrut să mănânce? În fapt, a crezut de alimente a fost un turn-off și cel mai îndepărtat lucru din mintea ta? Care este corpul tau in mod natural de post, în mod natural negarea unității de a mânca, pentru că produsele alimentare nu este cel mai bun lucru pentru tine la acest moment special. Ai avut vreodata un animal de companie, care a refuzat să mănânce? Acesta este modul lor de a încuraja procesul de vindecare – cunoștințe instinctuale care organismul are lucruri mai importante de făcut decât să digere chiar acum.

Postul este un timp prețios pe care o dau organele noastre interne pentru a respira, a avea o pauză, relaxați-vă, reîncărcare și de a restabili. Facem același lucru și pentru mintea noastră, atunci când vom merge în vacanță sau cu un masaj. De ce nu oferi organismului nostru pauză ocazional?

Te-ai gândit vreodată de post? Ce crezi că s-ar întâmpla dacă pur și simplu nu mănânce alimente pentru un timp? Ce crezi că s-ar schimba? Cum crezi că te-ai simți? Aici este o scurtă prezentare a postului conceput pentru a informa și poate inspira un post călătoria ta. Tu cu siguranță nu va regreta și va fi uimit de corpul tău are capacitatea inerentă de a vindeca și de intuiții puteți câștiga, pe atât de multe niveluri.

Ce este postul?

Cuvântul „rapid” în sine ne dă un indiciu. Prin evitarea alimentelor sau anumite tipuri de produse alimentare pentru un timp am literalmente accelera naturale de detoxifiere și de curățare proces care se întâmplă în mod constant în corpul nostru și vom accelera reînnoirea celulară și regenerarea. Atât de rapid este un leac, un remediu și o acțiune terapeutică. În cel mai pur sens al cuvântului, postul se referă la abstinență totală de la toate produsele alimentare, fie că este vorba de 40 de zile sau 10 zile sau chiar 1 zi. În timpurile mai moderne postul poate referi, de asemenea, la limitarea special ingestia de alimente sau poate mânca doar un singur tip de alimente sau de a lua fructe proaspete și sucuri de legume. Există atât de multe tipuri diferite de posturi și interne curata pentru a alege de la și puteți adapta pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale. Puteți face chiar și un simplu curata prin evitarea tuturor alcool, lactate, cofeina, alimente procesate si bea mai multă apă, dacă vă place, acesta va avea un efect extrem de benefic asupra corpului tau.

De ce să mai postesc?

Bună întrebare și există la fel de multe motive ca sunt oameni de pe planetă. Unele rapide de a vindeca cancerul sau diabetul. Ceva rapid pentru pierderea in greutate. Ceva rapid pentru detoxifiere și pentru a îmbunătăți funcția hepatică. Unele de repede ca medicina preventiva. Ceva rapid pentru afecțiunile cronice ale pielii sau digestiv. Ceva rapid pentru auto-realizare. În propria mea ultimii 40 de zile de repede intențiile mele au fost de a obține pur și simplu mai mult în contact cu funcționarea internă de corpul meu și mintea, pentru a reduce meu atașament emoțional față de anumite alimente (cred chipsuri și ciocolată) și de a reaprinde fascinația mea pentru proprietăți de vindecare de mâncare de zi cu zi. Pentru mine și mulți alții, postul este un mod de a uita-te la obiceiurile noastre atunci când vine vorba de consumul de alimente și reevalueze dieta noastră. Ea ne permite să păstreze ceea ce este de lucru și de a scăpa de ceea ce nu este. De asemenea, ne permite să identifice în mod clar momentele confunda pofta de mâncare și mănâncă confort cu substanțe nutritive de care corpul și mintea într-adevăr nevoie.

Postul a fost folosit pentru a trata cu succes următoarele: răceli, gripă și simptomele respiratorii, dureri de cap, sistemul de reproducere probleme, alergii, afectiuni ale pielii, ulcere, boli de inima, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, cancer, boli mintale, epilepsie, obezitate, oboseala, dureri de spate, indigestie, diaree, constipație și insomnie.

Postul promovează purificare, mai clar pielii, anti-imbatranire, reducerea alergii, îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, schimbare de obiceiuri, un somn mai bun, o mai mare capacitate de a te relaxa, mai multă energie și claritate de focus, restul pentru sistemul digestiv, îmbunătățirea senzației de miros, gust, auz și viziune, schimbarile de dieta, creativitate, idei noi, inspiratie, mai bine atitudinea, conștientizare spirituală și dreptul de utilizare a va. Destul de cool, nu-i asa?

Care n-ar trebui de repede?

Ca cu orice modificări este de sănătate, sunteți de gândire despre a face întotdeauna există considerente. Pentru următorul grup de oameni de post nu este recomandată, cu excepția cazului sub atenta îndrumare de o experiență profesională de sănătate: femeile gravide, subponderali oameni sau cei cu grave fizice și psihice degenerare și cei cu mari deficiențe nutriționale.

Cum pot de repede?

Postul poate fi un subiect controversat și există multe școli de gândire privind cel mai bun mod de a face asta. Aici sunt patru pași de urmat pentru a începe călătoria dumneavoastră:

Educa-te pe cel mai rapid posibil pentru corpul tău și stilul tău de viață – tu ești unic și ceea ce funcționează pentru un alt nu poate lucra pentru tine. Văzând o experiență profesională de sănătate care ascultă și care vrea să ghideze și să sprijine prin rapid este foarte recomandat.
Alege un moment potrivit. Iarna nu este sugerat ca acesta este o persoană fizică de stocare și timpul de odihnă pentru corpul tau. Altele decât că, la schimbarea anotimpurilor este întotdeauna bun (cu vechi și noi!). Ușura programul dvs., dacă puteți în timp ce de repede.
Begin și planul de repede. Realitatea de-ai avea nimic de-a face, dar te hrăni este destul de subțire dacă te duci la un concediu de un fel atât de a face un început este cel mai important lucru. Fi mai ușor pentru tine. Veți experimenta schimbarea rapidă care ar putea să vă surprindă, dar rezultatele și cum vă veți simți după ce rapid va sufla tine departe. Asigurați-vă că sunteți pregătit și au tot ce ai nevoie ca merge la un supermarket nu poate fi ridicat pe prioritățile dumneavoastră.
Asculta-ti corpul. Se va spune clar daca ceea ce faci este de lucru sau nu. Inconjoara-te cu susținere oameni, da-ti ceva timp pentru a merge prin inițiale simptome de detoxifiere (foarte frecvent un anumit grad de disconfort, dureri de cap, intestinului schimba, oboseala si iritabilitate pentru 3-5 zile) Știu că fac un lucru extraordinar pentru corpul si mintea ta, care va schimba tot experiența dumneavoastră de sănătate.
Nu este mult, mult mai multe de spus despre post și modul corect de a face asta. Mii de ani în valoare de a studia, de fapt! Ne-am zgâriat suprafața. Cu totul în ceea ce privește sănătatea e vorba de tine. Cum a face tu alegi să-și asume responsabilitatea pentru corpul, mintea și emoțiile? Postul este natura e medic și este unul extrem de practic si eficient mod de a obține o sănătate mai bună, mai multă energie și mai mare pasiune și claritate pentru darul vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *